keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Rehkiminen kannatti

Aamulla oli raskausviikon 37+1 neuvola ja paino oli tippunut viime viikosta 400g alaspäin! Makeat jäi mökillä pois kokonaan vaikka muuten makea on maistunut raskauden loppuvaiheessa entistä enemmän. Voi kuitenkin olla, että vappu tekee kotona tehtävänsä ja otan vielä edellisen viikon painosta kiinni ja ensi viikolla kahden viikon edestä kertyy painoa. Loppuraskaus on sallimisen ja nauttimisen aikaa ja kuka nyt jättäisi vappuna simat juomatta ja munkit syömättä! Kysynpä vaan!?

Pääsiäisenä pohdittuuna turvallisuusasiaan saatiin viime viikonloppuna ratkaisu. Kävipä niin, että pääsiäisenä yksi saunoja lähti saunasta hetkeksi toimittamaan asiaa ja siinä ajattelematta laittoi saunan oven hakasen ulkopuolelta kiinni jättäen kaksi naista, sattumoisin toinen raskaana, saunan sisäpuolelle. Hätä ei ollut varsinaisen kova, sillä siirryin ylälauteilta alas kaverin viereen ja oven olisi saanut voimalla varmasti auki, mutta päätimme odottaa erehtynyttä neitosta avaamaan oven. 

Viime viikonloppuna Isäntä poisti hakaset saunan oven molemmilta puolilta ja kätevänä käsistään ahersi nupin, salvan ja kahvan hakasten tilalle. Saanen ylpeillä, että aika komiaa käsityön jälkeä! Turvallisuus ennen kaikkea!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti