keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Auringolta suojaan osa 2.

Enempää lukematta kävin markettien sijaan ostamassa aurinkorasvan apteekista. Myrkkyjä on ties mitä olemassa ja niitä lueskellessa menisi ikä ja terveys. Sen sijaan luotan ammattilaisen sanaan ja se meni näin: alle 2-vuotiaille ei suositella aurinkorasvoja lainkaan, MUTTA parempi olla rasvaa kuin palaa auringossa.

Päädyttiin LA Roche-Posay merkkiseen rasvaan suojakeroimella 50. Rasva on tarkoitettu 6kk alkaen vauvoille ja pikkulapsille. Myyjän mukaan tästä on poistettu kaikki mahdolliset ylimääräiset myrkyt näin suomen kielellä sanottuna.

Mökillä ollaan paljon pihalla sekä veneilemässä. Katse pienellä myöskin niin usein kohti aurinkoa vielä, joten mm. nenänpää tullaan suojaamaan tällä rasvalla. Ei koko vartaloa joka päivä eli maalaisjärkeä käyttäen. Viimeisten vuosien opettamana myöskin koitetataan mahdollisimman hyvin suojata tyttö vaatetuksella jo pelkkien punkkien takia, joita tuntuu löytyvän nyt saaren lisäksi kaupungistakin jo! Pikapuolin on etsittävä kevyitä housuja, joissa typy ei paistu. Vinkkejä otetaan vastaan!

Aurinkoisia päiviä!

Ps. Jos vaikka tänään uusi yritys aikaisin nukkumaan-projektin kanssa 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti