sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Puutalkoot


Mökillä ollessa on pakko miettiä töiden prioriteetit. Hommia on koko ajan, niin paljon kuin jaksaa tehdä, ne ei lopu ikinä, MUTTA aika ei riitä kaikkeen. Varsinkaan pienen tytön kanssa on aika rajallista.

Mietin ajan käytön siis näin:
Tytön nukkuessa olen hommissa ja tytön hereillä ollessa laitamme ruokaa, syömme, vaihdamme vaipat, tutkimme pihamaata, käytämme Pyryn metsälenkillä ja teen hommia paikassa, jonka lähellä tyttö voi rauhassa liikkua ja minä voin hommat hetkessä keskeyttää äiti-ikävän tullessa. Äiti-villitys on nimittäin näinä päivinä kova!
  • Olemme ottaneet ensimmäiseksi prioriteetiksi puutalkoot. Entiset pihalla talvella maanneet puut pilkkeiksi, puhumattakaan aikaisempana viikonloppuna kaadetuista koivusta. Pihalta kuivat halkopinot puuliiteriin ja tuoreet kuivumaan. Kun puut on hoidettu kuntoon keväällä, on kesällä aikaa muuhunkin.

Tyttö tuntuu myös viihtyvän pihalla paljon, mikä on tärkeintä! Riemun kiljahduksia, kovaa ja korkealta! Metsälenkillä Pyryä ulkoiluttaessa tytön nukahtaessa vaunuihin on mieli rauhallinen ja tyyni. Ei ruuhkaa, ei ajatustakaan ulkonäölle, ei melua, lintujen laulua vaan. Kunpa pian pääsisimme takaisin!  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti